A húsz perces ebéd vagy vacsora manifesztációja következik egy húsmentes tésztafogás formájában. Bármikor tudom enni, finom, laktató és kedvezőek a makrói is.
Hozzávalók:
- 450-500g spenót nyersen
- 200g laktózmentes ricotta
- 4 gerezd fohgamya
- só
- frissen őrölt bors
- 40g parmezán
- 1 citrom leve
-2 ek olívaolaj
-1 csomag Szafi Reform Spagetti (200g szárazon)
A spenótot alaposan átmostam, majd leszáraztam és felretettem. Egy tálban összekevertem a ricottát, a zúzott fokhagymát, egy evőkanál olívaolajat, a parmezánt, hozzáadtam egy citrom levét frissen facsarva, majd sóztam, borsoztam. Közben megfőztem a tésztát, ill. lepároltam a spenótot egy kanál olívaolajon. Végül a tésztát összekevertem a ricottás krémmel és a párolt spenóttal. Jó étvágyat :)
Makrók: (egy 350g-os adagban)
335 kcal, 25.8g CH, 18.4g fehérje, 15.2 g zsír